Personenalarmering

Wilt u zelfstandig blijven wonen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken als u hulp nodig heeft? Dat kan met de personenalarmering van Alerta. Personenalarmering is voor de ongeplande, acute situaties waarin u direct hulp nodig heeft.

Met één druk op de knop kunt u hulp inroepen als dat nodig is. U krijgt dan contact met een medewerker van onze zorgcentrale. De medewerker van de zorgcentrale ziet wie er alarmeert en heeft uw medische gegevens bij de hand. Als het nodig is, wordt direct hulp ingeschakeld. De hulpvraag wordt, afhankelijk van uw keuze, aan één van uw contactpersonen of aan uw zorgprofessional doorgegeven. Indien noodzakelijk schakelt de zorgcentrale direct de hulpdiensten in.

Onze zorgcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Direct aanvragen

 

U kiest wie u in geval van nood komt helpen

Als u alarmeert, schakelen wij uw contactpersonen of uw zorgprofessional in. U bepaalt wie wij bellen. Op het aanmeldformulier geeft u uw keuze door. Ga naar meer informatie over de mogelijkheiden voor opvolging. 

U kiest uw apparaat

Alerta biedt verschillende type alarmapparaten aan. Met mobiele alarmering kunt u zowel thuis als onderweg alarmeren. Met de vaste alarmering alarmeert u alleen in en om uw huis. U kiest welk apparaat het best bij u past. Bekijk de verschillende type alarmapparaten.  

Alerta werkt samen met de volgende leveranciers

Tunstall-Secuvita

Tunstall-Secuvita is onze servicegerichte  leverancier voor de Clavisio SMART. Tunstall-Secuvita neemt zelf contact met u op (binnen 5 werkdagen) voor het maken van een (installatie) afspraak. De monteur van Tunstall-Secuvita kan zich altijd legitimeren.

Zinnovators

Zinnovators is onze leverancier voor de apparatuur van de personenalarmering. De monteur van Zinnovators neemt contact met u op (binnen 5 werkdagen) voor het maken van een (installatie) afspraak voor het alarmapparaat. De monteur van Zinnovators kan zich altijd legitimeren.

 

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Alerta werkt samen met

 

Twentse Zorgacademie Secuvita Zinnovators Enovation ZorgAccent Zorgfederatie Oldenzaal Carintreggeland RST TMZ Vriezenhof