We bieden betrouwbare dienstverlening en dragen bij maatschappelijke behoeftes Opnieuw geslaagd voor het WDTM ketenkeurmerk personenalarmering

In december 2020 is Alerta Meld & Zorg Centrale opnieuw met vlag en wimpel geslaagd voor het WDTM ketenkeurmerk personenalarmering.

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Het keurmerk wordt door middel van een audit jaarlijks getoetst door een onafhankelijke brancheorganisatie. Alerta is gecertificeerd als zorgcentrale een aanbieder van het product personenalarmering. Het ketenkeurmerk stelt dat Alerta betrouwbare dienstverlening biedt en hiermee bijdraagt aan de maatschappelijke behoefte aan ondersteuning om zelfstandig te kunnen wonen. 

Het keurmerk is ook een bevestiging voor onze ketenpartners in de samenwerking voor personenalarmering dat Alerta staat voor kwaliteit. Voor de abonnee is het een veilig gevoel dat wij voldoen aan de gestelde eisen als aanbieder en zorgcentrale. Deze eisen lopen uiteen van voorwaarden voor technische systemen en heldere procedures tot aan de juiste afhandeling van een alarmmelding door onze professionele en deskundige centralisten. Na het vaststellen van de hulpvraag en inschatting van de urgentie wordt de juiste hulpverlener ingeschakeld.
   
Martine de Jong, Beleidsadviseur Alerta; ‘Niet alleen in de voorbereiding op de audit wordt kritisch gekeken naar het juist toepassen van de gestelde voorwaarden, het is een continu doorlopend proces. Ook afgelopen jaar hebben we de procedures en uitvoering intern gevolgd en hebben we waar nodig zaken aangepast om onze dienstverlening efficiënt en effectief te kunnen blijven leveren. De menselijke maat en goed contact met de abonnee van personenalarmering is hierin voor ons erg belangrijk. Hierbij wordt in overleg nauw samengewerkt met de ketenpartners, onze leveranciers van apparatuur en VVT organisaties in de regio. Wij kijken uit naar de volgende audit, en blijven voortdurend de vastgestelde kwaliteit leveren’. 

Printen