Samen volop in ontwikkeling

Afgelopen week heeft het managementteam van Alerta Meld & Zorg Centrale de eerst trainingsdag van PRINCE2 gevolgd. Richard de Boer (Consultent bij PBC de Boer) heeft ons kennis laten maken met deze methode. Het was een leerzame dag, met veel praktijkvoorbeelden en handvaten om projecten efficiënt en succesvol te runnen. 

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina


PRINCE2

PRINCE2 is wereldwijd een veel ingezette methode voor projectmanagement. Bij PRINCE2 worden fundamentele vaardigheden geleerd die nodig zijn om efficiënt en succesvol projecten te leiden.  

Samen leren is samen groeien 

Alerta is volop in ontwikkeling. Het is belangrijk dat het managementteams mee blijft ontwikkelen. PRINCE2 zorgt er voor dat we allemaal straks de zelfde taal spreken en op professionele wijze projecten kunnen implementeren. Eind december zal de tweede trainingsdag plaats vinden, waarna het managementteam een examen zal afleggen. 

Ervaring van de eerste trainingsdag 

Pauline Kuipers (Procesbeheerder): ‘’Het is belangrijk om met het hele managementteam dezelfde taal te gaan spreken. Tijdens de training kwamen veel praktijkvoorbeelden aanbod waardoor er veel verduidelijkt werd. PRINCE2 is een gestructureerde aanpak die zeker gaat helpen om dingen efficiënter te gaan doen’’. 

Printen