Alerta wederom geslaagd voor WDTM Keurmerk

Alerta Meld & Zorgcentrale is dit jaar wederom geslaagd voor het WDTM Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten. Daarnaast hebben we voor het eerst ook een nieuwe rol behaald, namelijk de rol als aanbieder.

 

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Volgens het WDTM ketenkeurmerk heeft Alerta een enorme sprong op gebied van kwaliteit gemaakt.

Voor persoonsgebonden alarmeringsdiensten levert Alerta 24/7 verpleegkundige zorg op afstand voor zorgorganisaties. Bij een alarmmelding van de cliënt signaleert de medewerker van Alerta het probleem en interpreteert de hulpvraag. Om vervolgens te reageren door telefonisch te ondersteunen of door de benodigde (professionele) hulp in te schakelen.

We zijn enorm trots dat we het ketenkeurmerk ook dit jaar weer in ontvangst mogen nemen. Met het keurmerk garanderen we betrouwbaarheid voor onze gebruikers van de personenalarmering. Met personenalarmering kunnen mensen langer veilig en met een vertrouwd gevoel thuis blijven wonen. Op deze manier ontzorgen wij andere zorgorganisaties.

WDTM is een kennisorganisatie waarin verschillende partijen samenwerken om de kwaliteit rondom zorgtechnologie te verbeteren en te borgen. Wil je meer weten over het WDTM keurmerk? Kijk dan op www.wdtm.nl

Alerta Meld & Zorg Centrale biedt naast alarmeringsaanname ook telefonische bereikbaarheid en andere diensten voor diverse (zorg)organisaties in Twente. Wij richten ons actief op technologische innovatie en lopen hierin voorop.

Printen