Alerta neemt deel in pilot Clavisio Smart

Bij Alerta vinden wij de veiligheid van eindgebruikers van toegangssystemen belangrijk en daarom hebben wij gekozen om deel te nemen aan een interessante pilot. Er is gekozen voor een nieuwe en veiligere oplossing om toegang te krijgen tot de woningen bijvoorbeeld naar aanleiding van een alarmering. Dit betekend dat de huidige mechanische sleutelkluis vervangen wordt door een digitale en technisch hoogwaardige sleutelkluis: de Clavisio Smart met SKG*** keurmerk.

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Alerta neemt deel in pilot Clavisio Smart

De nieuwe sleutelkluis biedt naast veiligheid gecontroleerde woningtoegang. De Clavisio SMART wordt namelijk geopend met behulp van een digitale sleutel/ APP op de mobiele telefoon of de iPad. Het verliezen van een Clavisio sleutel kan in deze situatie dus ook niet meer voorkomen. Indien je je mobiele telefoon of iPad zou kwijt raken dan kan op afstand gelijk de autorisatie uit gezet worden zodat de app onbruikbaar is voor anderen.

Een ander groot voordeel is centrale toegang monitoring, gedeelde toegang met behoud van alle veiligheidsvoordelen. Dit hele traject doen we samen met TMZ, Zorgaccent en Carintreggeland. We hebben gekozen voor deze oplossing zodat we in de toekomst meer kunnen gaan samenwerken en mogelijk diensten efficiënter in kunnen gaan zetten. Alerta ondersteunt Carintreggeland bij de implementatie van de Clavisio Smart en nieuwe aanvragen van de betrokken organisaties komen bij ons binnen.

De pilot is van start gegaan in het team wijkverpleging Carintreggeland centrum 3 Rijssen, het team wijkverpleging TMZ Geesteren en het team wijkverpleging Zorgaccent Almelo. Na ongeveer 3 maanden wordt er geëvalueerd. Indien deze succesvol blijkt, zal het gebruik van de Claviso Smart worden uitgebreid. Ben je nieuwsgierig geworden wat de Clavisio Smart is en hoe het werkt? Dan kun je hieronder een filmpje bekijken.

Printen