Samenwerking Alerta en innovatieve organisatie Secuvita

Secuvita heeft een actueel en breed aanbod aan interessante oplossingen voor de zorg en welzijn. Deze zijn gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van gebruikers. Door op tijd en op de juiste wijze innovatieve oplossingen toe te passen, worden mensen in staat gesteld om op verantwoorde en veilige wijze thuis te kunnen blijven wonen.

 

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Wij als Alerta hebben gezocht naar een partij die ons kan ondersteunen bij het verwezenlijken van onze ambities met betrekking tot innovatie. Bijvoorbeeld door zo veel mogelijk analoge apparaten via het internet te koppelen. Wanneer apparaten aan het internet zijn gekoppeld, levert dit ons meer mogelijkheden op. Denk hierbij aan het op afstand kunnen updaten of beheren van apparaten en koppelingen met andere apparaten.

In een vorig artikel is de pilot Clavisio Smart beschreven. Dit is een exact voorbeeld van een innovatieve oplossing voor de zorg. Hierdoor kan zorg worden verleend zonder oponthoud en hebben medewerkers in de zorg snel geautoriseerd toegang. Dit alles komt ten goede aan de totale dienstverlening.

Printen