Alerta en Enovation hebben het contract voor de dienstverlening van Enovation UMO voor een periode van drie jaar verlengd.

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Alerta en Enovation hebben het contract voor de dienstverlening van Enovation UMO voor een periode van drie jaar verlengd.

Alerta en Enovation hebben het contract voor de dienstverlening van Enovation UMO voor een periode van drie jaar verlengd. Naast het contract hebben partijen in gezamenlijkheid invulling gegeven aan de realisatie van een nieuwe SLA en DAP. Servicemanager Alerta Jordy Braakman  ‘’We zien dat we met de totstandkoming van de SLA en DAP onze samenwerking verder professionaliseren. Kennis en kunde vanuit beide partijen worden samengevoegd’’.

Alerta en Enovation hebben als doel om als partners samen te werken aan innovatie. Directeur Alerta Jos Korfage "Enovation heeft zich goed in de  eisen en wensen van Alerta verdiept en heeft zich direct als partner opgesteld. Wij zien met vertrouwen uit naar een verdere uitbouw van onze samenwerking". Salesmanager Enovation Olaf van de Wiel: "Enovation UMO is, als onderdeel van het Enovation Platform, een bewezen oplossing. Vooral de doorontwikkeling naar regionale Netwerkzorg zal onderscheidend worden binnen onze samenwerking".

Alerta is een Meld & Zorg Centrale voor meerdere (zorg)organisaties in Oost-Nederland. Centraal in de dienstverlening staat het bieden van zorg op afstand met behulp van (zorg) technologieën, waarbij persoonlijke aandacht en een menselijke maat een belangrijke rol spelen.

Enovation biedt met Enovation UMO een oplossing waarmee een grote verscheidenheid aan alarmeringsapparatuur aangesloten kan worden. Dit voor het oproepen en inschakelen van professionele hulpverleners of directe contacten uit het eigen netwerk van de cliënt.

Bezoek voor meer informatie de website van     Alerta    of Enovation

  

 

 

 

 

  

Printen