Medewerkers van Alerta zijn van start gegaan met de 1.000.000 Stappen challenge

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Medewerkers van Alerta zijn van start gegaan met de 1.000.000 Stappen challenge

Bewegen om goed in je vel te zitten en om de beste versie van jezelf te worden en te blijven. Het klinkt logisch, maar in de praktijk is het niet altijd zo eenvoudig. Zeker in de sector Zorg en Welzijn met alle uitdagingen. Het is niet eenvoudig om de tijd, puf en motivatie te vinden om die loop- of wandelschoenen aan te trekken. Hier brengt de 1.000.000 Stappen Challenge verandering in. Deze challenge is vanuit het WGV Zorg en Welzijn & Zilveren Kruis speciaal voor medewerkers in de sector Zorg en Welzijn op gezet. 

8 februari zijn de medewerkers van Alerta gestart met deze challenge. In drie weken tijd verzamelen ze samen 1.000.000 stappen. De teams bestaan ieder uit zes personen. Dit betekent dat ieder teamlid ongeveer 8000 stappen per dag moet zetten. Bij Alerta staat het welzijn van medewerkers centraal. Bewegen helpt om gezonder en productiever te leven. We vroegen een van de deelnemers naar het belang van deze challenge. 

Jordy Braakman Servicemanager: ‘Vanwege Corona zie ik mijn collega’s minder en door deze challenge kunnen we naast samen werken toch op een leuke en gezonde manier iets met elkaar ondernemen. En natuurlijk vind ik het ook belangrijk om mijn dagelijkse beweging te krijgen’.  
 

Printen

Alerta werkt samen met

 

Vitaal Twente Vilans Twentse Zorgacademie Secuvita Infoland Enovation vcare ZorgAccent Carintreggeland TMZ