Vacature

Directeur Alerta

Wij zijn op zoek naar een krachtige people manager met een zakelijke stijl die Alerta “next level” verder helpt in de ontwikkeling en commerciële groei. Weet jij mensen mee te nemen in verandering, met visie en focus, gericht op het leveren en verder doorontwikkelen van betrouwbare dienstverlening? Dan zoeken wij jou voor de functie van Directeur bij Alerta in Hengelo!

Alerta heeft potentie en een plan! Samen met de 65 medewerkers is het jouw opdracht als Directeur hierin koers te bepalen en voorop te varen!

Jouw uitdaging zit in het creëren van de verandering die nodig is om de verdere groei en kansen van Alerta te benutten, samen met de teams. Het doorontwikkelen op competenties hoort daar ook bij. Je weet de ontwikkelingen die je ziet en hoort makkelijk aan elkaar te verbinden en te vertalen naar een passend product- en dienstenaanbod. Je onderhoudt een netwerk binnen de wereld van zorgaanbieders, maar legt ook makkelijk contact met spelers uit de relevante ketens. Op deze manier lever je een flinke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Wil jij meer weten over deze ambitieuze functie? Bekijk de volledige vacature op: https://bit.ly/2C97UUG

Vragen en/of sollicitaties uitsluitend via Eqib | The Human Factor

Eqib | The Human Factor
Marion Teesink

Tel.: 074 349 40 74
E-mail: m.teesink@eqib.nl
www.eqib.nl

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Alerta werkt samen met

 

Vitaal Twente Vilans Twentse Zorgacademie Secuvita Infoland Enovation vcare ZorgAccent Carintreggeland TMZ