Voor wie

Alerta biedt diensten aan organisaties, veelal in of gelieerd aan de zorg, die zien dat zorginnovaties een waardevolle en onontkoombare toevoeging zijn in het zorgproces. Nu en in de toekomst.

Wij verzorgen 24-uurs professionele bereikbaarheid voor verschillende organisaties. Hierbij kunt u denken aan organisaties in de zorg, waaronder kraamzorgorganisaties, maar ook woningcorporaties en crematoria, maken gebruik van onze diensten. Wij zetten de door u gewenste dienstverlening in en functioneren als verlengde van uw organisatie.

Alles begint met advies

Alerta adviseert organisaties om technologische innovaties onderdeel te maken van het dagelijkse (zorg)proces. Zoekt passende, innovatieve oplossingen en biedt projectmanagement bij de implementatie daarvan. Daarnaast ondersteunt Alerta met het signaleren, interpreteren van de ontvangen data en reageren door het nemen van adequate stappen volgens het protocol dat met elkaar is vastgesteld.

De volgende stap is de eerste stap naar de toekomst

We zetten graag onze uitgebreide kennis en ervaring in voor een organisatie en haar klanten/cliënten. We beginnen met een analyse van de stand van zaken, om ervoor te zorgen dat onze diensten naadloos aansluiten bij de praktijk.

Begin vandaag. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag hoe wij u ondersteunen met zorg op afstand.

Bel 074 255 00 80

Deel deze pagina

Alerta werkt samen met

 

Vitaal Twente Vilans Twentse Zorgacademie Secuvita Infoland Enovation vcare ZorgAccent Carintreggeland TMZ